Referenties schilder den haag

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Onderhoud bedrijf J.P. top en professioneel in voor al uw schilder en spuitwerk!!!!
Van mijn huis hebben zij een paleis van gemaakt.
Tony Krijgh

Johan is duidelijk en snel in de communicatie en denkt mee in oplossingen. Ik had meerwerk, dit werd goed geregeld. Ook bij een niet dekkende wand werd snel geschakeld om het in goede kwaliteit op te leveren. Bij een volgende klus, kom ik graag bij je terug Johan!

Esther Visser

Huiskamer en keuken snel, netjes en zeer professioneel geverfd. Prettig contact en alles is heel soepel verlopen. Vanaf het offerte traject t/m facturing. Netjes schoongemaakt en verf achtergelaten voor evt herstelwerkzaamheden in de toekomst.
Absolute aanrader!

Hetty van Toorn

Vandaag is Johan met zijn collega in ons nieuwe huis geweest om alle muren te verven. Op het laatste moment hadden wij besloten om dit nog te laten doen. Ook wilden we uiteindelijk meer geverfd hebben dan van te voren aan gegeven te hebben, ook dit was geen probleem. Het contact was snel, liep soepel en de mannen hebben mega hard gewerkt. Het resultaat mag er zijn! Bedankt voor jullie werk het is top!

jasper kerpel

Zeer tevreden over JP Onderhoud. Hij heeft fantastisch schilderwerk afgeleverd ruim binnen de afgesproken tijd. Leuke spontane schilder met verstand van zaken, super ambachtelijke schilderspecialist. Graag nog een keer bij de volgende verfklus

Tim Bervoets