Referenties schilder den haag

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Johan en zijn collega's hebben goed resultaat geleverd. Ook de communicatie vooraf verliep prettig. Johan en zijn collega's zijn vriendelijk en kwamen met een lach binnen, zij gingen meteen professioneel en vakkundig aan de slag, er werd mij op dat moment echt een zorg uit handen genomen. Kortom, een aanrader!

Karien

Johan is de Michelangelo onder de Zuid- Hollandse schilders en klusmannen! Keer op keer levert hij puur vakwerk af; met geduld, humor, precisie en vakkennis schildert, behangt en klust hij al verschillende jaren in mijn woning. Of de nisjes in de slaapkamer nu groen, geel of blauw moeten; hij komt, hij schildert en hij laat het stralen. Betrouwbaar en eerlijk; met een fotografisch geheugen komt hij al z’n afspraken altijd na. Ik ben ontzettend blij dat ik hem als schilder/klusjesman heb leren kennen. Van harte aanbevolen!

A B

Echt een super ervaring! Allereerst een hele prettige en snelle communicatie middels Whatsapp en bellen. Johan reageert erg snel en komt z'n afspraken na. Is ook erg flexibel qua werkdagen en tijden. De service is ook zeker goed. Het eindresultaat is super strak, ziet er echt op en top uit! Wij bevelen JP onderhoud zeker aan! Bedankt Johan!

Puck van Lingen

Echt een vakman.
Goede prijs uitstekend schilderwerk.

Ronald Van Weerden

Johan en zijn collega’s zijn een behulpzaam en vriendelijk team. Het schilderen van mijn woning hebben ze super netjes gedaan!! Helemaal tevreden met het resultaat, ik beveel ze 100% aan!

Zehra Ciftci