Referenties schilder den haag

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Vrijstaande woning ontdaan van de oude verf laag en met sigma allure opnieuw in de lak gezet

Hele fijne hardwerkende mannen die weten van aanpakken. Niets is te veel gevraagd en zijn flexibel. 


Perfecte afhandeling van begin tot einde, echte aanrader mocht je op zoek zijn naar een grote schilderklus. Wij hebben gekozen voor sigma allure en ons huis is een plaatje geworden. 


Bedankt JP!

dhr pascal

schilderen buitenkozijnen 1e en 2e verdieping

De klus is volledig op schema en naar volle tevredenheid uitgevoerd. We werden steeds op de hoogte gehouden van alles wat er gedaan was. Flexibiliteit en deskundigheid prima in orde! Hier en daar wat humor maakte het ook tot een prettig contact met de mannen van JP. En aan het eind van de klus ziet er alles er prima uit. Kortom, alle vertrouwen om nogmaals met JP in zee te gaan. We zien uit naar de volgende klus!

Jeanette Scheerhoorn

voor en achter kant opnieuw in de verf gezet

Op alle vlakken 10 punten! 

JP Onderhoud heeft bij mij (4-hoog herenhuis) de kozijnen van de voor + achtergevel geverfd en daar waar nodig rot hout vervangen. Daarnaast hebben ze binnen schilderwerk uitgevoerd aan de houten trap en de muren gewit. 

Dit alles is zeer vakkundig en naar volledige tevredenheid uitgevoerd.

De mannen hielden goed rekening met de bewoners zodat overlast tot een minimum beperkt bleef en zorgden dat hun werkplek schoon bleef.

Qua prijs zijn ze erg concurrerend dit i.c.m. de service en het resultaaat is er geen betere match te wensen.

Een aanrader!

Errol

Scheur in gevel herstellen.

Goed werk geleverd, vriendelijke man.

Jasper Dronk

Schilderen 5 buitenkozijnen op 1e en 2e verdieping

Zeer positieve ervaring met Johan. Prettige communicatie in voortraject. Klus is uiteindelijk uitgevoerd door 3 van zijn collega's. Dit waren echte vaklieden en hebben keurig werk afgeleverd. Harde werkers en zeer vriendelijk in omgang. Aanrader.

Thomas Spanjaard