Referenties schilder den haag

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Scheur in gevel herstellen.

Goed werk geleverd, vriendelijke man.

Jasper Dronk

Schilderen 5 buitenkozijnen op 1e en 2e verdieping

Zeer positieve ervaring met Johan. Prettige communicatie in voortraject. Klus is uiteindelijk uitgevoerd door 3 van zijn collega's. Dit waren echte vaklieden en hebben keurig werk afgeleverd. Harde werkers en zeer vriendelijk in omgang. Aanrader.

Thomas Spanjaard

Al het houtwerk schuren en schilderen

Johan en zijn mannen zijn echte vaklui! Ons oude en vervallen houtwerk is werkelijk prachtig geworden. We krijgen het ene na het andere compliment erover en het was bij ons niet makkelijk na de werkzaamheden van een andere schilder die de wanden en plafonds hebben gedaan, hadden we daarvoor Johan ook maar ingeschakeld... De mannen zijn ook niet te beroerd om wat extra's te doen, een keertje terug te komen, enzovoorts. Ze zorgen er gewoon voor dat het er goed uit ziet en de klant tevreden is. En buiten dat zijn het ook hele aardige Haagsche gasten waar je mee kunt lachen tussendoor. Een absolute aanrader!!!

Jolanda van Veen

schilderwerk daklijsten, kozijnen, deuren en achtergevel

Johan is snel zowel qua offerte uitbrengen en de uit te voeren werkzaamheden. Hij heeft goed werk geleverd tegen een zeer scherpe prijs. Ik was vooral blij met de no nonsense aanpak, waar andere schildersbedrijven je nog al eens een poot willen uitdraaien.

Pepijn Swarte

2 trappen schuren/schilderen, ca 30 houten treden en trap zelf

Johan heeft het schilderen van de trappen keurig op tijd en conform de afgesproken en schappelijke prijs uitgevoerd. Het maken van de afspraak, incl. termijn waarop het werk kon worden uitgevoerd, verliep ook perfect. Ik zou ze weer bellen voor een nieuwe klus.

Tom Wolters