Referenties schilder den haag

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

1 trap verven of moderniseren

Zoals te zien op de foto heeft onze trap een mooie metamorfose ondergaan. Johan was zeer snel in communicatie en het maken van een afspraak. Ik vond Johan zeer vriendelijk, werkt netjes, snel en ook (niet onbelangrijk) betrouwbaar!

Ik ben erg blij met het resultaat en zal JP onderhoud zeker aanraden aan anderen. Voor een volgende klus schakel in ze in ieder geval weer in!

Gwen Watson

Houtwerk voor- en achtergevel schilderen

Johan Plugge heeft voor het schilderen van het houtwerk aan de voor- en achtergevel van ons huis vier man aan het werk gezet. Ze hebben in korte tijd, maar twee dagen, al het houtwerk grondig schoongemaakt, geschuurd en in twee kleuren geschilderd. Ze hebben heel mooi strak schilderwerk afgeleverd en hielden de werkplek aardig schoon. De communicatie verliep soepel en snel en als we over kleine dingetjes niet helemaal tevreden waren werd dat direct opgelost.

Maaike

Binnenschilderwerk: 40 m2 plafonds

Johan heeft ons plafond en de muren prachtig gespoten. Het ziet er strak uit. Wij zijn heel tevreden en zouden hem volgende keer weer willen vragen voor een klus!

Maaike Halve

Binnenschilderwerk: 30 m2 plafonds

Uitstekend werk geleverd voor een top prijs. Wij zijn er heel blij mee en kijken er alvast naar uit om in de toekomst vaker met jullie te werken. Dank!

rembrandt Drost

Binnenschilderwerk: 25 m2 plafonds

In december 2018 via Werkspot de opdracht voor het sauzen van ca. 25 m2 plafond geplaatst. Van JP onderhoud een mooie prijs aangeboden gekregen. Heldere en duidelijke afspraken kunnen maken. Begin januari 2019 is Johan direct aan de slag gegaan. Netjes, schoon, werk geleverd. Vloer en andere zaken afgedekt. Met 2 personen binnen 2 uur de klus geklaard. Zij hebben zelfs geholpen met verplaatsen meubilair en andere zaken in de woning. Zeker een aanrader om voor vervolgopdrachten nogmaals gebruik te maken van de diensten van JP Onderhoud.

Hans van der Hoeven