Referenties schilder den haag

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Schilderen buitenzijde 5 huizen

Johan en consorten hebben een topklus(5 grote herenhuizen) afgeleverd. Hebben bij ons de gehele buitenzijde geschilderd inclusief dakkapellen iom de buren

Zeer netjes en professioneel geschilderd met A-merk verf. Werken vakkundig en snel binnen de gemaakte afspraken. Zeer concurrerend vergeleken met meerdere schildersbedrijven(duidelijke offerte). Vanaf deze klus zijn er nog meerdere klussen uitgerold. Kortom een een top bedrijf die ik voor 100% kan aanraden en zeker zal benaderen voor volgend jaar als de binnenzijde geschilderd moet worden.

Dominique Breg

Schilderen plafond, deuren en voorgevel

Wij hebben door JP Onderhoud het plafond en de deuren naar buiten laten herstellen. De deuren waren er heel slecht aan toe veel rotte plekken, de mannen hebben echt vak werk geleverd en komen met slimme oplossingen. Vooraf een prijsafspraak gemaakt en ondanks dat er veel meer werk in ging zitten dan verwacht niet meer gerekend dan de afgesproken prijs! Ze werken netjes, zo wel het eind resultaat maar ze gaan ook netjes met je spullen om en alles wordt netjes afgedekt. Kortom heel erg blij met het resultaat en voor het volgende klusje bellen we ze zeker weer op!

Wendy Versteeg

Gehele woning geschilderd van donker bruin naar hoog glans wit

Zeer goede en betrouwbare schilder. Werkt erg netjes en denkt goed mee. Al het houtwerk van ons huis ziet er zeer mooi uit. De volgende klus hebben we alweer bij JP onderhoud aangevraagd. Een schilder die wij zeker aanraden!

John

Vrijstaande woning ontdaan van de oude verf laag en met sigma allure opnieuw in de lak gezet

Hele fijne hardwerkende mannen die weten van aanpakken. Niets is te veel gevraagd en zijn flexibel. 


Perfecte afhandeling van begin tot einde, echte aanrader mocht je op zoek zijn naar een grote schilderklus. Wij hebben gekozen voor sigma allure en ons huis is een plaatje geworden. 


Bedankt JP!

dhr pascal

schilderen buitenkozijnen 1e en 2e verdieping

De klus is volledig op schema en naar volle tevredenheid uitgevoerd. We werden steeds op de hoogte gehouden van alles wat er gedaan was. Flexibiliteit en deskundigheid prima in orde! Hier en daar wat humor maakte het ook tot een prettig contact met de mannen van JP. En aan het eind van de klus ziet er alles er prima uit. Kortom, alle vertrouwen om nogmaals met JP in zee te gaan. We zien uit naar de volgende klus!

Jeanette Scheerhoorn