Referenties schilder den haag

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Schilderwerk Rotterdam (wanden en plafonds)

Johan is een professionele vakman die zijn afspreken direct nakomt en heel duidelijk communiceert! Zou hem zo weer inhuren een aanrader!!!

Dmitri Chmakov

Binnenschilderwerk Rotterdam

Alles conform afspraak en perfect opgeleverd. JP een hele echte aanrader want dan hoef je ook niet meer verder te zoeken. Hij staat bij mij in de lijst en zal hem zeker in de toekomst nog vele zaken laten uitvoeren en zal hem zeker oom bij anderen aanraden

Rick Dierckx

Schilderwerk Voorburg

Wij hebben de wanden en plafonds in ons appartement laten spuiten door Johan en zijn team. We zijn erg tevreden over de manier waarop Johan te werk is gegaan, met name de vlotte en heldere communicatie waarderen wij. Er wordt goed met je meegedacht, de kwaliteit van het werk is erg goed en Johan komt zijn afspraken na. 

Zeer geschikt bedrijf voor je schilderklus!

Rogier Bolderdijk

Buitenschilderwerk Den Haag (deuren en kozijnen)

Het ziet er mooi uit! Ook het plaatsen van een extra afdeklat was geen probleem. Johan heeft zich keurig aan de planning gehouden. De communicatie was heel goed. Ze hebben netjes en snel gewerkt. Prima mannen voor een schilderklus!

Coby Tetteroo

Schilderen gehele woning voor en achterkant

Wij hebben ons huis (in Benoordenhout) laten schilderen door JP Onderhoud. Er is uitstekende kwaliteit geleverd, de schilders waren correct, ook het hout hebben ze vakkundig gerepareerd. Ze waren erg secuur en netjes. Ik zou zeker aanbevelen.

Robert