Referenties schilder den haag

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Binneschilderwerk Den Haag

Sympathieke en fatsoenlijke vakman. Hij weet wat hij doet en werkt razendsnel. Ik raad hem zeker aan.

Astrid Mollema

Vakkundig schilderwerk

Johan heeft mijn nieuwe woning heel snel en vakkundig geschilderd en twee slaapkamers behangen. Hij was super snel beschikbaar, wat ideaal is als je in een verhuizing zit en je woning nog mooi netjes wilt laten maken voordat alle spullen er in komen. Hij en 2 collega's hebben goed werk geleverd, ben er heel blij mee! Communicatie ging ook heel snel, vooral via whatsapp. Al met al goede ervaring, kan Johan zeker aanbevelen!!

Croos

Plafond spuiten

Johan was snel beschikbaar en communiceerde goed. Vanuit Den Haag nam hij de moeite naar Noord-Holland te komen. Hij heeft het plafond snel en netjes gespoten.

Renate Segers

Schilderwerk Rotterdam (wanden en plafonds)

Johan is een professionele vakman die zijn afspreken direct nakomt en heel duidelijk communiceert! Zou hem zo weer inhuren een aanrader!!!

Dmitri Chmakov

Binnenschilderwerk Rotterdam

Alles conform afspraak en perfect opgeleverd. JP een hele echte aanrader want dan hoef je ook niet meer verder te zoeken. Hij staat bij mij in de lijst en zal hem zeker in de toekomst nog vele zaken laten uitvoeren en zal hem zeker oom bij anderen aanraden

Rick Dierckx