Referenties schilder den haag

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Latex spuiten Voorschoten

Johan van JP Onderhoud heeft zich op korte termijn (spoedklus) beschikbaar gemaakt voor het latex spuiten van een gehele zolderverdieping. Prima afspraken mee kunnen maken, heldere correspondentie en keurig op tijd voor de klus. Het spuitwerk is heel snel en prima uitgevoerd. In 1x alles dekkend en netjes opgeleverd. Perfect tevreden en zou Johan weer benaderen voor eventuele vervolgklussen.

Schilderwerk woning en behangwerk slaapkamer

Johan heeft mijn nieuwe woning heel snel en vakkundig geschilderd en twee slaapkamers behangen. Hij was super snel beschikbaar, wat ideaal is als je in een verhuizing zit en je woning nog mooi netjes wilt laten maken voordat alle spullen er in komen. Hij en 2 collega's hebben goed werk geleverd, ben er heel blij mee! Communicatie ging ook heel snel, vooral via whatsapp. Al met al goede ervaring, kan Johan zeker aanbevelen!!

Croos

Spuitwerk plafonds en muren

alle plafonds gespoten en een muur geverfd in ons nieuwe appartement ,in een halve dag gedaan.Super blij met Johan en collega,en dat heel snel na eerste contact.zeer netjes gewerkt. Zeker aan te bevelen.

Annie Vink

Binnen schilderderen Voorschoten

Kwamen met z'n 2 goed werk afgeleverd, werken netjes snel afspraken nagekomen zeker aan te raden

Ruud Zinger

Schilderwerk Waddinxveen

Jp heeft top werk geleverd. Op zolder alle muren en plafonds geverfd en ook de trappengat. Het is adembenemend mooi gebleven. Niks is teveel gevraagd en JP geeft goed advies en denkt goed mee! 

Voor al mijn verfklussen in de toekomst weet ik waar ik moet zijn!

Wilfred Veeris