Referenties schilder den haag

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Kozijnen en planken opknappen en schilderen

Heel mooi werk afgeleverd! Erg netjes geschilderd en ook binnen de afgesproken tijd.

Nienke Toren

Nieuwe huis schilderen met structuurverf

Vanaf het begin had ik een goed gevoel bij dit bedrijf. Ik kreeg meteen eerlijk advies wat me heel veel geld bespaard heeft. In 2 dagen hebben de jongens alles geschilderd in m’n nieuwe huis. Naderhand bleek 1 muur nog niet goed dekkend en waren er wat kleine plekjes overgeslagen. Ik heb ze meteen gebeld en ze kwamen gelijk langs om alles netje in orde te maken. In december heb ik wederom een verfklus staan en JP onderhoud mag van mij ook die klus komen uitvoeren. Prettig bedrijf en fijne communicatie. Ook een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Annelie Bos

buitenwerk schilderen Den Haag

Het team van Johan heeft al ons buitenwerk gedaan. Ze hebben hard doorgewerkt en met prachtig resultaat. Eerlijke en degelijke jongens die je bovendien goed in huis kunt hebben. Oja, en betaalbaar want er hoeft maar twee koffie per dag in 

Siebe Bosch

Dakraam schuren en verven

Topper deze jongen. Kon snel een lastige verfklus uitvoeren. Keurig afgewerkt. Ervaren schilder waar je wat aan hebt!

Jeff Cardoso

Buiten Schilderwerk Den Haag

Johan Plugge heeft het buitenschilderwerk aan ons huis gedaan. Bij twee ramen was er ook flink houtrot en dit is keurig hersteld. Het werk is erg vakkundig en netjes uitgevoerd en het resultaat mag er zijn. Daarbij zijn Johan en zijn mensen correct en prettig in de omgang.

Jan van der Kruyk