Referenties schilder den haag

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Schilderen gehele woning voor en achterkant

Wij hebben ons huis (in Benoordenhout) laten schilderen door JP Onderhoud. Er is uitstekende kwaliteit geleverd, de schilders waren correct, ook het hout hebben ze vakkundig gerepareerd. Ze waren erg secuur en netjes. Ik zou zeker aanbevelen.

Robert

Binnenschilderwerk Leiden

Johan en zijn team hebben mijn huis in 2.5 dag een make over gegeven. Alle plafonds strak wit gespoten. Alle muren afhankelijk van kamers in drie kleuren waarbij de afwerking met muur en plafond superstrak is. De spachtelputz muren zijn weer als nieuw. Vlotte communicatie en volgens afspraak uitgevoerd. Vakkundige jongens die hun vak verstaan. Mooie volledige prijs kunnen maken waardoor ik heb besloten om toch maar alles te laten spuiten. Totaal zo'n 275 m2. Ben er zeer te vreden mee. Ik ga Johan in winter voor binnen schilderwerk inhuren.

Anja van Biezen

Buitenschilderwerk Schiedam

Johan en nog twee collega‚Äôs hebben bij ons huis buiten alles geschilderd in twee kleuren! Het houtrot wat wij hadden is ook aangepakt en vervangen waar nodig. 
Alles verliep netjes conform afspraak en verliep in goed overleg. De heren waren elke dag mooi op tijd. Ze zijn uiteindelijk iets langer (+1 dag) bezig geweest door zieke collega maar dat was niet zo erg.. Wij zijn zeer tevreden en als we weer een schilder klus hebben dan bellen we JP onderhoud!!

Marshall Broekman

Binnenschilderwerk 17 deuren en 2 trappen

JP Onderhoud / Johan heeft bij ons echt super werk verricht! Johan is zeer vakkundig, levert vakwerk, denkt mee en komt zijn afspraken na. 

Wij hadden Johan als ondersteuning ingehuurd voor het schilderen van een aantal deuren maar uiteindelijk heeft hij onze hele nieuwbouw woning geschilderd. 

Johan is een harde werker die zich echt inzette om onze woning op tijd gereed te krijgen. 
Onze klus was dermate groot dat Johan een aantal dagen een paar partners mee nam om de klus binnen de deadline te realiseren. Ook deze heren zijn goede gasten die hart voor de klus hebben en echte vakmannen zijn. 

Als je een schildersbedrijf zoekt die meedenkt, kwaliteit levert, goede materialen gebruikt en zijn afspraken na komt gun dan Johan uw klus. Een aanrader!

Patrick Lin

Binnenschilderwerk: 1 trap Den haag

Johan is een prettige man om mee samen te werken. Hij communiceert goed, reageert tijdig en levert goed werk. Je kan goed met hem (aanvullende) afspraken maken. Indien nodig komt hij nog een keer extra langs om de puntjes op de 'i' te zetten.

Joop Rasser