Referenties schilder den haag

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Al het houtwerk schuren en schilderen

Johan en zijn mannen zijn echte vaklui! Ons oude en vervallen houtwerk is werkelijk prachtig geworden. We krijgen het ene na het andere compliment erover en het was bij ons niet makkelijk na de werkzaamheden van een andere schilder die de wanden en plafonds hebben gedaan, hadden we daarvoor Johan ook maar ingeschakeld... De mannen zijn ook niet te beroerd om wat extra's te doen, een keertje terug te komen, enzovoorts. Ze zorgen er gewoon voor dat het er goed uit ziet en de klant tevreden is. En buiten dat zijn het ook hele aardige Haagsche gasten waar je mee kunt lachen tussendoor. Een absolute aanrader!!!

Jolanda van Veen

schilderwerk daklijsten, kozijnen, deuren en achtergevel

Johan is snel zowel qua offerte uitbrengen en de uit te voeren werkzaamheden. Hij heeft goed werk geleverd tegen een zeer scherpe prijs. Ik was vooral blij met de no nonsense aanpak, waar andere schildersbedrijven je nog al eens een poot willen uitdraaien.

Pepijn Swarte

2 trappen schuren/schilderen, ca 30 houten treden en trap zelf

Johan heeft het schilderen van de trappen keurig op tijd en conform de afgesproken en schappelijke prijs uitgevoerd. Het maken van de afspraak, incl. termijn waarop het werk kon worden uitgevoerd, verliep ook perfect. Ik zou ze weer bellen voor een nieuwe klus.

Tom Wolters

Binnenmuren schilderen +/-310m2 in Voorschoten

Johan heeft met twee maats onder zijn hoede snel en secuur gewerkt: beschadigingen zijn weggewerkt en wanden zijn gewit of in kleur geschilderd. De kleuren hebben we zelf aangeleverd. Alles is weer als nieuw: voor de heren is het een sport om het netjes op te leveren. Ze waren prettig in de omgang en tussentijds overleggen en het plan aanpassen is geen problem. We kunnen een aantal wanden nog niet laten schilderen, maar zodra het kan is Johan de man.

Eddy Francot

Kantoor Schilderen

Perfect uitgevoerd.

Op de afgesproken tijd en keurig uitgevoerd voor een goede prijs.

Gijs Sciarone