Referenties schilder den haag

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Buitenmuur van uitbouw schilderen

Helemaal geweldig! Volgende klus gaat zeker weer naar Johan en z'n team!


Alles volgens afspraak netjes en kwalitatief schitterend uitgevoerd en ook nog dingen die we niet hadden besproken zonder extra kosten erbij gedaan. 


Ik wil nog even toevoegen dat de de oorspronkelijke klus het verven van de uitbouw was, maar na overleg met Johan heeft hij ook al het houtwerk waar nodig gerepareerd en geschilderd. Dit tot grote tevredenheid.


Kortom, helemaal top!

philip torenvlied

Raamkozijnen schilderen

Ondanks dat ik bijna niet thuis was, hebben we een prettige samenwerking gehad. Johan is goed te bereiken, ook buiten 'werktijden', wat voor mij een ontzettende plus was! Mijn kozijnen zien er weer goed uit, rotte stukjes hout heeft hij kunnen opvullen, mijn kozijnen staan weer goed in de verf, erg blij mee.

Ik zou JP onderhoud iedereen aanraden!

Marit Matser

Compleet binnen schilderwerk éénsgezinswoning

Binnen schilderwerk van kozijnen, deuren en plafonds alsmede het kitwerk van badkamer en stucwerk van wanden uitgevoerd. Prima werk geleverd, erg flexibel, zeer goede service en betrouwbaar. Komt goed afspraken na en levert goede kwaliteit! 

Zeer tevreden!

Marcus Kroos

Kozijnen en planken opknappen en schilderen

Heel mooi werk afgeleverd! Erg netjes geschilderd en ook binnen de afgesproken tijd.

Nienke Toren

Nieuwe huis schilderen met structuurverf

Vanaf het begin had ik een goed gevoel bij dit bedrijf. Ik kreeg meteen eerlijk advies wat me heel veel geld bespaard heeft. In 2 dagen hebben de jongens alles geschilderd in m’n nieuwe huis. Naderhand bleek 1 muur nog niet goed dekkend en waren er wat kleine plekjes overgeslagen. Ik heb ze meteen gebeld en ze kwamen gelijk langs om alles netje in orde te maken. In december heb ik wederom een verfklus staan en JP onderhoud mag van mij ook die klus komen uitvoeren. Prettig bedrijf en fijne communicatie. Ook een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Annelie Bos