Referenties schilder den haag

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Schilderwerk Voorburg

Wij hebben de wanden en plafonds in ons appartement laten spuiten door Johan en zijn team. We zijn erg tevreden over de manier waarop Johan te werk is gegaan, met name de vlotte en heldere communicatie waarderen wij. Er wordt goed met je meegedacht, de kwaliteit van het werk is erg goed en Johan komt zijn afspraken na. 

Zeer geschikt bedrijf voor je schilderklus!

Rogier Bolderdijk

Buitenschilderwerk Den Haag (deuren en kozijnen)

Het ziet er mooi uit! Ook het plaatsen van een extra afdeklat was geen probleem. Johan heeft zich keurig aan de planning gehouden. De communicatie was heel goed. Ze hebben netjes en snel gewerkt. Prima mannen voor een schilderklus!

Coby Tetteroo

Schilderen gehele woning voor en achterkant

Wij hebben ons huis (in Benoordenhout) laten schilderen door JP Onderhoud. Er is uitstekende kwaliteit geleverd, de schilders waren correct, ook het hout hebben ze vakkundig gerepareerd. Ze waren erg secuur en netjes. Ik zou zeker aanbevelen.

Robert

Binnenschilderwerk Leiden

Johan en zijn team hebben mijn huis in 2.5 dag een make over gegeven. Alle plafonds strak wit gespoten. Alle muren afhankelijk van kamers in drie kleuren waarbij de afwerking met muur en plafond superstrak is. De spachtelputz muren zijn weer als nieuw. Vlotte communicatie en volgens afspraak uitgevoerd. Vakkundige jongens die hun vak verstaan. Mooie volledige prijs kunnen maken waardoor ik heb besloten om toch maar alles te laten spuiten. Totaal zo'n 275 m2. Ben er zeer te vreden mee. Ik ga Johan in winter voor binnen schilderwerk inhuren.

Anja van Biezen

Buitenschilderwerk Schiedam

Johan en nog twee collega‚Äôs hebben bij ons huis buiten alles geschilderd in twee kleuren! Het houtrot wat wij hadden is ook aangepakt en vervangen waar nodig. 
Alles verliep netjes conform afspraak en verliep in goed overleg. De heren waren elke dag mooi op tijd. Ze zijn uiteindelijk iets langer (+1 dag) bezig geweest door zieke collega maar dat was niet zo erg.. Wij zijn zeer tevreden en als we weer een schilder klus hebben dan bellen we JP onderhoud!!

Marshall Broekman