Referenties schilder den haag

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Johan en zijn mannen hebben een week lang heel veel maar vooral goed werk verricht in onze nieuwe woning. We zijn ontzettend blij met het resultaat! Muren zijn geverfd, deurkozijnen zijn gespoten en heel wat houtwerk is weer mooi gemaakt. Dit is netjes en strak gedaan. De communicatie met Johan ging altijd goed en we hebben ontzettend met hem gelachen ook. Hij is een absolute topper die graag meedenkt en altijd openstaat voor feedback.

Lisanne Hagoort

Wij hebben een afspraak met JP onderhoud gemaakt voor het spuiten van plafond woonkamer. de boel wordt allemaal afgeplakt waarna het spuiten gaat beginnen . het is een klus die niet heel veel tijd in beslag nam dus het is iets wat je op 1/2 dag kan plannen. resultaat is een mooi egaal plafond wat je met een normale roller nooit lukt.

Mark

Oktober 2022 heeft Johan onze nieuwbouw woning in zn geheel gedaan. Schuren, renovlies en verven. Supermooi gedaan! Altijd op tijd en niks is teveel. Echt een aanrader!!

Erik van Holland

Binnenschilderwerk Den Haag

Snel, vriendelijke en behulpzaam. Zeer tevreden!

Daniella Hoogenberk

Binnenschilderwerk Pijnacker

Top en snel geregeld!

Andrew Cheung