Referenties schilder den haag

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Wij hebben een afspraak met JP onderhoud gemaakt voor het spuiten van plafond woonkamer. de boel wordt allemaal afgeplakt waarna het spuiten gaat beginnen . het is een klus die niet heel veel tijd in beslag nam dus het is iets wat je op 1/2 dag kan plannen. resultaat is een mooi egaal plafond wat je met een normale roller nooit lukt.

Mark

Oktober 2022 heeft Johan onze nieuwbouw woning in zn geheel gedaan. Schuren, renovlies en verven. Supermooi gedaan! Altijd op tijd en niks is teveel. Echt een aanrader!!

Erik van Holland

Binnenschilderwerk Den Haag

Snel, vriendelijke en behulpzaam. Zeer tevreden!

Daniella Hoogenberk

Binnenschilderwerk Pijnacker

Top en snel geregeld!

Andrew Cheung

Latex spuiten Voorschoten

Johan van JP Onderhoud heeft zich op korte termijn (spoedklus) beschikbaar gemaakt voor het latex spuiten van een gehele zolderverdieping. Prima afspraken mee kunnen maken, heldere correspondentie en keurig op tijd voor de klus. Het spuitwerk is heel snel en prima uitgevoerd. In 1x alles dekkend en netjes opgeleverd. Perfect tevreden en zou Johan weer benaderen voor eventuele vervolgklussen.