Referenties schilder den haag

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

buitenwerk schilderen Den Haag

Het team van Johan heeft al ons buitenwerk gedaan. Ze hebben hard doorgewerkt en met prachtig resultaat. Eerlijke en degelijke jongens die je bovendien goed in huis kunt hebben. Oja, en betaalbaar want er hoeft maar twee koffie per dag in 

Siebe Bosch

Dakraam schuren en verven

Topper deze jongen. Kon snel een lastige verfklus uitvoeren. Keurig afgewerkt. Ervaren schilder waar je wat aan hebt!

Jeff Cardoso

Buiten Schilderwerk Den Haag

Johan Plugge heeft het buitenschilderwerk aan ons huis gedaan. Bij twee ramen was er ook flink houtrot en dit is keurig hersteld. Het werk is erg vakkundig en netjes uitgevoerd en het resultaat mag er zijn. Daarbij zijn Johan en zijn mensen correct en prettig in de omgang.

Jan van der Kruyk

Schilderwerk Delft

Zeer goed. Waren afgegaan op andere reviews; die waren zeker niet overdreven. De mannen hebben vakwerk afgeleverd binnen de afgesproken tijd. Uiterst secuur met topkwaliteit verf. De binnenstad van Delft is weer een stukje fraaier!

M Theuns

Schilderen voor en achtergevel

Johan en zijn team hebben keihard gewerkt en een topprestatie geleverd. Voor de volgende klus ga ik direct naar Johan want de prijs is altijd goed

Nils Eberlijn