Referenties schilder den haag

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Dakraam schuren en verven

Topper deze jongen. Kon snel een lastige verfklus uitvoeren. Keurig afgewerkt. Ervaren schilder waar je wat aan hebt!

Jeff Cardoso

Buiten Schilderwerk Den Haag

Johan Plugge heeft het buitenschilderwerk aan ons huis gedaan. Bij twee ramen was er ook flink houtrot en dit is keurig hersteld. Het werk is erg vakkundig en netjes uitgevoerd en het resultaat mag er zijn. Daarbij zijn Johan en zijn mensen correct en prettig in de omgang.

Jan van der Kruyk

Schilderwerk Delft

Zeer goed. Waren afgegaan op andere reviews; die waren zeker niet overdreven. De mannen hebben vakwerk afgeleverd binnen de afgesproken tijd. Uiterst secuur met topkwaliteit verf. De binnenstad van Delft is weer een stukje fraaier!

M Theuns

Schilderen voor en achtergevel

Johan en zijn team hebben keihard gewerkt en een topprestatie geleverd. Voor de volgende klus ga ik direct naar Johan want de prijs is altijd goed

Nils Eberlijn

Schilderen buitenzijde 5 huizen

Johan en consorten hebben een topklus(5 grote herenhuizen) afgeleverd. Hebben bij ons de gehele buitenzijde geschilderd inclusief dakkapellen iom de buren

Zeer netjes en professioneel geschilderd met A-merk verf. Werken vakkundig en snel binnen de gemaakte afspraken. Zeer concurrerend vergeleken met meerdere schildersbedrijven(duidelijke offerte). Vanaf deze klus zijn er nog meerdere klussen uitgerold. Kortom een een top bedrijf die ik voor 100% kan aanraden en zeker zal benaderen voor volgend jaar als de binnenzijde geschilderd moet worden.

Dominique Breg