Referenties schilder den haag

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Schilderen houtwerk voorgevel (3 appartementen)

JP Onderhoud is zeker aan te bevelen! 

De voorgevel van ons pand uit 1930 met 4 verdiepingen staat weer strak in de verf.

Hij werkt met sympathieke vakmensen samen die hard werken en mooi resultaat afleveren. Bovendien bood JP Onderhoud de laagste prijs. Ook interessant: naast zijn (laagst geboden reguliere prijs), hanteert hij ook nog een winterprijs. Dit scheelde ons honderden euro's korting. Geen andere schilder bood die mogelijkheid. Verder biedt hij garantie zoals iedereen.

De klus is snel gedaan en alles in goed overleg. Ook de rottende houtdelen zijn goed aangepakt. De factuur is gelijk aan de offerte.

Achteraf krijg je een belletje met de vraag of iedereen tevreden is.

Marjon de Zeeuw

schilderen houtwerk vrijstaand huis in scheveningen

We hebben een vrijstaande woning in Scheveningen.

In originele staat met heel veel houtwerk, dat er slecht aan toe was.

De schilders zijn prettige vrolijke mensen die goed werk afleveren voor een goede prijs, kortom de prijs kwaliteit verhouding is dik in orde!

Over 3 jaar de horizontale delen weer schilderen met Plugge

Dhr Heere

Bovenverdieping schilderen

JP onderhoud heeft de klus uitmuntend gedaan. Hij kwam met een snelle offerte en heeft het schilderwerk ook zeer snel uitgevoerd binnen de planning. De communicatie was ook zeer goed. Ik werd op de hoogte gehouden wanneer er werd geschilderd en als de schilders door regen bijvoorbeeld later kwamen werd dat ook direct doorgegeven. De kwaliteit van het schilderwerk ben ik ook zeer over te bespreken. Goede verf en vakkundig aangebracht.

Iris van Markenstein

Houten trap schoon krabben / afbranden

Mijn ervaring is erg goed. Dit was mijn eerste klus via werkspot, geslaagd!  


JP heeft mijn trap ontdaan van verf en lijm resten.(ik was zelf begonnen, na 3 treden gestopt) 2dagen branden met hete lucht en na afloop geschuurd. Erg mooi resultaat, ik had gevraagd om de oude verflaag in het midden erin te houden voor een ruigere look. ik ga hem zelf in de olie zetten. Gewoon goed werk voor een goede prijs. Ben heeft zelfs nog een los stopcontact vast gezet. JP & ben bedankt, ik kan Julie iedereen aanraden

Onno Zwetsloot

Sausen oude woning

Nou ik kan jp onderhoud van harten aan bevelen. Johan en zijn jongens hebben me hele huis van onder tot boven helemaal opgefrist. Het ziet er weer super strak uit, ze werken netje en snel. Jongens bedankt!!!

Groeten Ans

Ans