Referenties schilder den haag

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

2 trappen schuren/schilderen, ca 30 houten treden en trap zelf

Johan heeft het schilderen van de trappen keurig op tijd en conform de afgesproken en schappelijke prijs uitgevoerd. Het maken van de afspraak, incl. termijn waarop het werk kon worden uitgevoerd, verliep ook perfect. Ik zou ze weer bellen voor een nieuwe klus.

Tom Wolters

Binnenmuren schilderen +/-310m2 in Voorschoten

Johan heeft met twee maats onder zijn hoede snel en secuur gewerkt: beschadigingen zijn weggewerkt en wanden zijn gewit of in kleur geschilderd. De kleuren hebben we zelf aangeleverd. Alles is weer als nieuw: voor de heren is het een sport om het netjes op te leveren. Ze waren prettig in de omgang en tussentijds overleggen en het plan aanpassen is geen problem. We kunnen een aantal wanden nog niet laten schilderen, maar zodra het kan is Johan de man.

Eddy Francot

Kantoor Schilderen

Perfect uitgevoerd.

Op de afgesproken tijd en keurig uitgevoerd voor een goede prijs.

Gijs Sciarone

Schilderen houtwerk voorgevel (3 appartementen)

JP Onderhoud is zeker aan te bevelen! 

De voorgevel van ons pand uit 1930 met 4 verdiepingen staat weer strak in de verf.

Hij werkt met sympathieke vakmensen samen die hard werken en mooi resultaat afleveren. Bovendien bood JP Onderhoud de laagste prijs. Ook interessant: naast zijn (laagst geboden reguliere prijs), hanteert hij ook nog een winterprijs. Dit scheelde ons honderden euro's korting. Geen andere schilder bood die mogelijkheid. Verder biedt hij garantie zoals iedereen.

De klus is snel gedaan en alles in goed overleg. Ook de rottende houtdelen zijn goed aangepakt. De factuur is gelijk aan de offerte.

Achteraf krijg je een belletje met de vraag of iedereen tevreden is.

Marjon de Zeeuw

schilderen houtwerk vrijstaand huis in scheveningen

We hebben een vrijstaande woning in Scheveningen.

In originele staat met heel veel houtwerk, dat er slecht aan toe was.

De schilders zijn prettige vrolijke mensen die goed werk afleveren voor een goede prijs, kortom de prijs kwaliteit verhouding is dik in orde!

Over 3 jaar de horizontale delen weer schilderen met Plugge

Dhr Heere