Referenties schilder den haag

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Binnenschilderwerk: 30 m2 plafonds

Uitstekend werk geleverd voor een top prijs. Wij zijn er heel blij mee en kijken er alvast naar uit om in de toekomst vaker met jullie te werken. Dank!

rembrandt Drost

Binnenschilderwerk: 25 m2 plafonds

In december 2018 via Werkspot de opdracht voor het sauzen van ca. 25 m2 plafond geplaatst. Van JP onderhoud een mooie prijs aangeboden gekregen. Heldere en duidelijke afspraken kunnen maken. Begin januari 2019 is Johan direct aan de slag gegaan. Netjes, schoon, werk geleverd. Vloer en andere zaken afgedekt. Met 2 personen binnen 2 uur de klus geklaard. Zij hebben zelfs geholpen met verplaatsen meubilair en andere zaken in de woning. Zeker een aanrader om voor vervolgopdrachten nogmaals gebruik te maken van de diensten van JP Onderhoud.

Hans van der Hoeven

Binnenschilderwerk: 8 m2 wanden; 5 m2 plafonds

Prettige communicatie. Goede en snelle service. Op een fijne manier aanvullende adviezen gekregen om het schimmel probleem in de badkamer te voorkomen in de toekomst.

Yvonne Den Uijl

Binnenschilderwerk: 505 m2 wanden; 5 raamkozijnen

Ben voor 100% tevreden over dit bedrijf; plafonds gespoten, renovlies op de muren, plinten en muren geverfd; het ziet er prachtig uit.

JP reageerde snel, dacht mee, had verstand van zaken, werkt netjes en precies. Hield mij op de hoogte en had de klus mbv Joey en Eddy zo geklaard. Daarbij een goede prijs - kwaliteitsverhouding. 

Ontzettend bedankt!

Annelies Roos

Binnenschilderwerk: wanden en plafond, totaal ongeveer 4 m2

Johan Plugge is een vakman 1e klas, zeer betrouwbaar, levert uitstekend werk af en bovendien een zeer nette man.

Zeker een aanrader.

Louis Oostenrijk