Referenties schilder den haag

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Raamkozijnen schilderen

Ondanks dat ik bijna niet thuis was, hebben we een prettige samenwerking gehad. Johan is goed te bereiken, ook buiten 'werktijden', wat voor mij een ontzettende plus was! Mijn kozijnen zien er weer goed uit, rotte stukjes hout heeft hij kunnen opvullen, mijn kozijnen staan weer goed in de verf, erg blij mee.

Ik zou JP onderhoud iedereen aanraden!

Marit Matser

Compleet binnen schilderwerk éénsgezinswoning

Binnen schilderwerk van kozijnen, deuren en plafonds alsmede het kitwerk van badkamer en stucwerk van wanden uitgevoerd. Prima werk geleverd, erg flexibel, zeer goede service en betrouwbaar. Komt goed afspraken na en levert goede kwaliteit! 

Zeer tevreden!

Marcus Kroos

Kozijnen en planken opknappen en schilderen

Heel mooi werk afgeleverd! Erg netjes geschilderd en ook binnen de afgesproken tijd.

Nienke Toren

Nieuwe huis schilderen met structuurverf

Vanaf het begin had ik een goed gevoel bij dit bedrijf. Ik kreeg meteen eerlijk advies wat me heel veel geld bespaard heeft. In 2 dagen hebben de jongens alles geschilderd in m’n nieuwe huis. Naderhand bleek 1 muur nog niet goed dekkend en waren er wat kleine plekjes overgeslagen. Ik heb ze meteen gebeld en ze kwamen gelijk langs om alles netje in orde te maken. In december heb ik wederom een verfklus staan en JP onderhoud mag van mij ook die klus komen uitvoeren. Prettig bedrijf en fijne communicatie. Ook een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Annelie Bos

buitenwerk schilderen Den Haag

Het team van Johan heeft al ons buitenwerk gedaan. Ze hebben hard doorgewerkt en met prachtig resultaat. Eerlijke en degelijke jongens die je bovendien goed in huis kunt hebben. Oja, en betaalbaar want er hoeft maar twee koffie per dag in 

Siebe Bosch