Referenties schilder den haag

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Slaapkamer sauzen/schilderen

Aardige man, goed werk, bekwaam en snelle reactie.

Donna Brom

Schilderwerk appartement Den Haag

Zeer tevreden met het binnen schilderwerk in het appartement. Johan en zijn mannen hebben de klus na het indienen van de opdracht in korte tijd kunnen opleveren. Hieronder enkele positieve punten:

- Strak, mooi schilderwerk opgeleverd.

- Het nakomen van afspraken(prijs/oplevering)

- Adviserend rol m.b.t. werk wat buiten de opdracht valt.

- Duidelijke en snelle communicatie via WhatsApp/ telefoon.

- Flexibele houding 


Kortom volgende keer weer JP Onderhoud!

Geert Bruys

Buitenmuur van uitbouw schilderen

Helemaal geweldig! Volgende klus gaat zeker weer naar Johan en z'n team!


Alles volgens afspraak netjes en kwalitatief schitterend uitgevoerd en ook nog dingen die we niet hadden besproken zonder extra kosten erbij gedaan. 


Ik wil nog even toevoegen dat de de oorspronkelijke klus het verven van de uitbouw was, maar na overleg met Johan heeft hij ook al het houtwerk waar nodig gerepareerd en geschilderd. Dit tot grote tevredenheid.


Kortom, helemaal top!

philip torenvlied

Raamkozijnen schilderen

Ondanks dat ik bijna niet thuis was, hebben we een prettige samenwerking gehad. Johan is goed te bereiken, ook buiten 'werktijden', wat voor mij een ontzettende plus was! Mijn kozijnen zien er weer goed uit, rotte stukjes hout heeft hij kunnen opvullen, mijn kozijnen staan weer goed in de verf, erg blij mee.

Ik zou JP onderhoud iedereen aanraden!

Marit Matser

Compleet binnen schilderwerk éénsgezinswoning

Binnen schilderwerk van kozijnen, deuren en plafonds alsmede het kitwerk van badkamer en stucwerk van wanden uitgevoerd. Prima werk geleverd, erg flexibel, zeer goede service en betrouwbaar. Komt goed afspraken na en levert goede kwaliteit! 

Zeer tevreden!

Marcus Kroos