Referenties schilder den haag

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Bovenverdieping schilderen

JP onderhoud heeft de klus uitmuntend gedaan. Hij kwam met een snelle offerte en heeft het schilderwerk ook zeer snel uitgevoerd binnen de planning. De communicatie was ook zeer goed. Ik werd op de hoogte gehouden wanneer er werd geschilderd en als de schilders door regen bijvoorbeeld later kwamen werd dat ook direct doorgegeven. De kwaliteit van het schilderwerk ben ik ook zeer over te bespreken. Goede verf en vakkundig aangebracht.

Iris van Markenstein

Houten trap schoon krabben / afbranden

Mijn ervaring is erg goed. Dit was mijn eerste klus via werkspot, geslaagd!  


JP heeft mijn trap ontdaan van verf en lijm resten.(ik was zelf begonnen, na 3 treden gestopt) 2dagen branden met hete lucht en na afloop geschuurd. Erg mooi resultaat, ik had gevraagd om de oude verflaag in het midden erin te houden voor een ruigere look. ik ga hem zelf in de olie zetten. Gewoon goed werk voor een goede prijs. Ben heeft zelfs nog een los stopcontact vast gezet. JP & ben bedankt, ik kan Julie iedereen aanraden

Onno Zwetsloot

Sausen oude woning

Nou ik kan jp onderhoud van harten aan bevelen. Johan en zijn jongens hebben me hele huis van onder tot boven helemaal opgefrist. Het ziet er weer super strak uit, ze werken netje en snel. Jongens bedankt!!!

Groeten Ans

Ans

Schilderwerk buiten

Johan is een vriendelijke, rustige en betrouwbare vent. Geeft je direct een goede prijs en levert uitstekend werk. Bij ons huis zat er een slechte verflaag op (wist ik niet) en dat zorgde voor flink wat meerwerk. Heeft Johan binnen de afgesproken prijs uitgevoerd. Hij ruimt keurig op na een werkdag en is heel beleefd.


Het hout zit voor jaren weer prachtig in de lak. Ik kan niet anders dan Johan en zijn collega's van harte aanbevelen!

Govaert Plesman

Schilderen babykamer

Hele aardig man. Hij heeft zelfs geholpen om alle meubeltje weer terug te zetten.

Johan bedankt!!

Dhr Plugge