Referenties schilder den haag

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Binnenschilderwerk 17 deuren en 2 trappen

JP Onderhoud / Johan heeft bij ons echt super werk verricht! Johan is zeer vakkundig, levert vakwerk, denkt mee en komt zijn afspraken na. 

Wij hadden Johan als ondersteuning ingehuurd voor het schilderen van een aantal deuren maar uiteindelijk heeft hij onze hele nieuwbouw woning geschilderd. 

Johan is een harde werker die zich echt inzette om onze woning op tijd gereed te krijgen. 
Onze klus was dermate groot dat Johan een aantal dagen een paar partners mee nam om de klus binnen de deadline te realiseren. Ook deze heren zijn goede gasten die hart voor de klus hebben en echte vakmannen zijn. 

Als je een schildersbedrijf zoekt die meedenkt, kwaliteit levert, goede materialen gebruikt en zijn afspraken na komt gun dan Johan uw klus. Een aanrader!

Patrick Lin

Binnenschilderwerk: 1 trap Den haag

Johan is een prettige man om mee samen te werken. Hij communiceert goed, reageert tijdig en levert goed werk. Je kan goed met hem (aanvullende) afspraken maken. Indien nodig komt hij nog een keer extra langs om de puntjes op de 'i' te zetten.

Joop Rasser

1 trap verven of moderniseren

Zoals te zien op de foto heeft onze trap een mooie metamorfose ondergaan. Johan was zeer snel in communicatie en het maken van een afspraak. Ik vond Johan zeer vriendelijk, werkt netjes, snel en ook (niet onbelangrijk) betrouwbaar!

Ik ben erg blij met het resultaat en zal JP onderhoud zeker aanraden aan anderen. Voor een volgende klus schakel in ze in ieder geval weer in!

Gwen Watson

Houtwerk voor- en achtergevel schilderen

Johan Plugge heeft voor het schilderen van het houtwerk aan de voor- en achtergevel van ons huis vier man aan het werk gezet. Ze hebben in korte tijd, maar twee dagen, al het houtwerk grondig schoongemaakt, geschuurd en in twee kleuren geschilderd. Ze hebben heel mooi strak schilderwerk afgeleverd en hielden de werkplek aardig schoon. De communicatie verliep soepel en snel en als we over kleine dingetjes niet helemaal tevreden waren werd dat direct opgelost.

Maaike

Binnenschilderwerk: 40 m2 plafonds

Johan heeft ons plafond en de muren prachtig gespoten. Het ziet er strak uit. Wij zijn heel tevreden en zouden hem volgende keer weer willen vragen voor een klus!

Maaike Halve