Referenties schilder den haag

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Johan kon op korte termijn ons plafond komen spuiten. Zeer professioneel gedaan en het ziet er prachtig uit.

G. Adja

Vakmanschap+ met flair, zo zou ik het resultaat en de manier waarop dit behaald is typeren. De basis in mijn woning is gelegd door Johan en zijn collega's. De bereikbaarheid van Johan maakt het schakelen gedurende zo'n proces heel makkelijk en laagdrempelig. Van stucwerk t/m sausen tot mijn andere aannemers attenderen op slechte kwaliteit, ik ben enorm blij met de aangelegde basis in mijn woning en de wijze waarop dit verliep!

Meryl Coutinho

Schilder met veel kennis en ervaring. Levert perfect werk af en geeft goed advies. Prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. Voor de volgende klus weet ik waar ik moet zijn. Ook heeft deze schilder veel gevoel voor humor.

Roshan

Plafond laten spuiten

Wij hebben recent ons plafond laten spuiten door jp onderhoud. Johan was op korte termijn beschikbaar, werkt netjes en snel. Prima tevreden!

Rob Z

Johan en zijn collega's hebben goed resultaat geleverd. Ook de communicatie vooraf verliep prettig. Johan en zijn collega's zijn vriendelijk en kwamen met een lach binnen, zij gingen meteen professioneel en vakkundig aan de slag, er werd mij op dat moment echt een zorg uit handen genomen. Kortom, een aanrader!

Karien